20/60/20 reglen om lederskab. Ikke gå løse de forkerte problemer

Flere årtier siden, nærmede et passagerfly en Florida lufthavn med pilot og Co-pilot kæmper for at fastsætte, hvad de troede var et funktionssvigt landingsstel. Landingsstel lyset var på, at signalere at gearet blev indsat; men begge mænd hørte ikke det faktisk implementere.
Så mænd søgte at forstå, om de havde en defekt landingsstel lys eller en defekt landing gear–andenpiloten faktisk tager op en luge og få til hjulet godt–holdt luftfartøjet mister højde. For sent, en advarsel alarmen lød og flystyrt, dræber alle ombord.
Helt muligvis reddet at tragedie har efterfølgende mange liv. For piloten og co-pilotens handlinger har været brugt i flyvning simulation uddannelsesprogrammer for at demonstrere, hvordan ikke til fejlfinding af problemer i cockpittet.
Hændelsen er blevet kendt som landingsstellet Fix, en flittig forsøg på at løse den forkerte problem. Selvfølgelig, havde de en landingsstel problem på deres hænder. Men ukendt for dem, de står over for en langt mere alvorligt problem, en ventende crash.
Landingsstel Fix er et lederskab lektion. I bestræbelserne på at få resultater, fokusere mange ledere ofte på landingsstel rettelser–at sætte deres tid, ressourcer og talenter i løser forkerte problemer. Faktisk har det været min erfaring med at arbejde med tusindvis af ledere i løbet af de sidste 20 år, at de fleste ledere enten arbejder på de forkerte problemer eller arbejder på de rigtige problemer i den forkerte måder.
I dette spørgsmål, vil jeg give dig et redskab til at undgå at blive involveret i et lederskab landingsstel Fix. Det er et værktøj, der vil hjælpe dig med at undgå forkerte problemer og fokusere på rigtige. Det hedder 20/60/20-reglen. Og det vil spare dig for forværring og hjælpe dig undgå tidsspilde.
Når du er i spidsen for en gruppe af personer af enhver størrelse at få resultater, forstå, at omtrent omkring 20 procent af befolkningen er genstridig; de plejer at gøre– eller i det mindste vil ikke ønsker at gøre–hvad er påkrævet. En anden 20 procent vil være din glødende årsag ledere i at få det gjort. Og 40 procent vil være på hegnet.
Hvordan hjælper denne regel dig koncentrere dig på det rigtige problem? For én ting, giver det dig en skabelon af hvor til at sætte din tid og ressourcer.
Jeg ville ønske jeg havde kendt 20/60/20-reglen tidligt i mit lederskab bestræbelser. I den militære og senere i andre spillesteder gav jeg ofte uforholdsmæssig meget opmærksom på folk for genstridig enden. At folk var utilfreds med mig og min ledelse og den retning, jeg ønskede at tage organisationer forstyrret mig – mere end det burde have.
Jeg vidste ikke, at hvis du ikke får en del af de mennesker, der er utilfreds med dig, ikke du udfordre dem nok som leder. Jeg vidste ikke, at vreden mennesker du føre er dør præmie for lederskab.
Anvende 20/60/20-reglen til et projekt, du foretog tidligere. (Husk, disse ikke er nøjagtige procentandele men tilnærmelser.) Hvilken kategori du fokusere din tid, opmærksomhed og ressourcer på? Var det den rigtige kategori til at gøre det? Hvad ville du gøre anderledes? Hvordan kan du har flyttet folk fra genstridig udgangen til topmotiverede slutningen? Hvordan du beskæftige sig med folk i midten, 60 procent? Hvilken kategori krævede din bedste ressourcer og indsats? Hvad kunne du have gjort anderledes for at forbedre dine resultater?
Hvad er erfaringerne ved at anvende reglen på et tidligere projekt? Liste over mindst tre specifikke dem.
Nu gælde 20/60/20-reglen til en nuværende ledelse indsats. Denne regel er om du sparer tid, penge og ressourcer og få dig mere resultater hen til boot. Der er flere måder at bruge den. Først, som en straight up skabelon.
Hvordan kan erfaringerne ved at anvende reglen på et tidligere projekt nu hjælpe du anvender det til det nuværende ene?
Fokusere på en af de tre kategorier. Hvordan vil du bruge din tid og ressourcer? Det er ligegyldigt hvilken kategori du fokusere på. Betydningen af reglen er, at du har mulighed for. Uden denne regel scatter de fleste ledere deres fokus.
Bliv ikke fanget anvende flittig løsninger på de forkerte problemer. Anvende 20/60/20-reglen, og du vil fokusere på at få de rigtige resultater på den rigtige måde på det rigtige tidspunkt.
2005 © Filson Leadership Group, Inc. Alle rettigheder forbeholdes.
TILLADELSE til GENUDGIV: Denne artikel kan genudgives i nyhedsbreve og på websteder omhandlet attribution er forfatteren, og det ser ud med den medfølgende copyright, ressource boks og levende websted link. E-mail meddelelse om hensigt om at offentliggøre er værdsat men ikke påkrævet: mail til: brent@actionleadership.com

2 thoughts on “20/60/20 reglen om lederskab. Ikke gå løse de forkerte problemer

  1. zortilonrel says:

    It?¦s in reality a great and useful piece of information. I?¦m satisfied that you just shared this helpful information with us. Please stay us up to date like this. Thank you for sharing.

  2. riser usb says:

    I simply wanted to thank you so much once more. I do not know what I would’ve sorted out without these strategies revealed by you over that subject. It was an absolute horrifying matter in my position, nevertheless spending time with this specialized style you resolved the issue took me to leap with happiness. I will be happy for your service and then sincerely hope you realize what an amazing job you have been providing teaching some other people using your web site. Most likely you haven’t got to know any of us.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.