Genfind filmglæden med det rigtige fjernsyn

For rigtig mange danskere, er det synonym med aftenhygge, at man samles foran fjernsynet. Du har sikkert siddet med dine forældre foran fjernsynet, da du selv var barn. Fjernsynet samler folk, når vi ser nyheder, serier eller film. Samtidig er der også bedre muligheder end nogensinde før for at se film, fordi du ikke længere behøver tage ned i kiosken for at leje en DVD. Streaming betyder, at vi nemmere end nogensinde kan se alle de film, vi gerne vil se. Glæden ved at se film forsvinder bare hurtigt, når de bliver set på en lille computerskærm eller et fjernsyn, der enten er for lille eller har et kedeligt billede. Hvis du vil have et nyt fjernsyn kan du finansiere det gennem et kvik lån.

Størrelsen giver overblikket

Djævlen ligger i detaljen, og det gælder især ved film. Der er altid så mange detaljer, du først fanger ved anden eller tredje gang, du ser filmen. Med et større fjernsyn, får du nemmere overblikket, og du kan se de detaljer, der gemmer sig i baggrunden. Det gælder ikke kun ved film, men også ved krimiserier, hvor du forsøger at finde detaljen, der angiver morderen. Eller i en fodboldkamp, hvor du kan se dybdeløberen længe inden stikningen bliver sendt afsted.

Farven giver liv

Fjernsynet handler om det levende billede, men mange fjernsyn har en relativ kedelig farvevidde. Det er helt forskelligt, hvor stor rækkevidde fjernsyn har på farver. Du har måske prøvet at gå igennem en fjernsynsafdeling, hvor det samme billede kørte på skærmene. Og der kan du se, at nogle billeder bare har meget mere liv end andre. Det er kontrasten, der gør forskellen. Billedet bliver meget mere levende, og smukke scener fra din yndlingsfilm bliver langt mere fortryllende, når de får den farve, de bør have på din skærm.