Hvad du bør vide, før du ansøger om et Best Buy-kreditkort

Best Buy-kreditkortet har en række fordele. Hvis du f.eks. er Elite Plus-kortmedlem, tjener du 6 % tilbage på kvalificerede Best Buy-køb. Elite Plus-kortmedlemmer kan også tjene 3% tilbage på gaskøb og 5% tilbage på køb af dagligvarer, spisesteder og takeaway. Men det er ikke kun gode nyheder. Der er et par ting, du skal huske på, før du ansøger. Disse tips kan hjælpe dig med at finde det rigtige kort til dine behov.
Mit bedste køb Visa (r) -kort

My Best Buy Visa(r)-kortet giver point baseret på, hvor du bruger penge. Du kan optjene seks point for hver dollar, du bruger på Best Buy. Desuden kan du også tjene 3% cashback i købmandsforretninger og tankstationer. Du kan indstille dine betalinger til automatisk at blive trukket fra din bankkonto. Dette kort er ikke for dem med dårlig kredit. Dem med rimelig kredit eller højere er berettiget til at ansøge. Der er dog et par ting, du bør vide, før du får det.

For det første skal du være bosiddende i USA. Du skal være mindst 18 år gammel, hvis du bor i USA eller Puerto Rico. For at kvalificere dig skal du have et gyldigt personnummer eller et gyldigt kørekort eller offentligt udstedt foto-id. Når du opfylder disse kriterier, kan du ansøge om et My Best Buy Visa(r)-kort. Når du har en godkendt ansøgning, vil kreditkortet blive sendt til dig. Ansøgningsprocessen tager normalt syv til fjorten dage.
Elite Plus-kortmedlemmer tjener 6 % tilbage på kvalificerede Best Buy-køb

Best Buy Visa Card tilbyder sine medlemmer en række fleksible finansieringsmuligheder og 5% tilbage på alle køb. Medlemmer tjener også 1,5 point pr. dollar brugt på spisning, gas og dagligvareindkøb. Best Buy tilbyder også fleksible finansieringsmuligheder med lave renter. Der kræves et minimumsforbrug på $ 250 for at tjene de højeste belønninger. Medlemmer optjener et $5 belønningsbevis for hver 250 point, der optjenes. Der er et stort årligt gebyr på $ 95, men det opvejer risikoen for forbrugere med middling kredit.

Elite Plus-kortmedlemmer tjener 6% tilbage fra kvalificerede Best Buy-køb. Med det bedste belønningsprogram i branchen kan du spare op til $ 300 hvert år på ny elektronik og tilbehør. Plus, du sparer penge på gas og andre daglige udgifter ved at undgå bøder for forsinket betaling. Det er let at se, hvorfor folk foretrækker dette Best Buy-kreditkort. Det har heller ikke noget årligt gebyr.
3 % tilbage på berettigede gaskøb

Best Buy-kreditkortet tilbyder 3% tilbage på gaskøb. Du kan bruge dette kort til at få refunderet dine gasudgifter og tjene frynsegoder. Du kan bruge kortet til at købe gas på tankstationer, restauranter og endda i baren. Men det mest attraktive træk ved dette kort er dets fleksibilitet med hensyn til finansiering. Uanset din kredithistorie kan du drage fordel af dens lave rente og fleksible finansieringsmuligheder.

Det udskudte renteprogram er en fantastisk måde at undgå at betale renter for større køb, men du skal sørge for at betale købet inden fristen. Hvis du er bekymret for at betale din gasregning tidligt, kan du overveje et introduktionstilbud på 0% APR. Dette tilbud kræver ikke, at du betaler dit køb fuldt ud. For at få 3% tilbage på dine gaskøb skal du dog bruge mindst 1,5 point på hver dollar gas, du køber.
5% tilbage på berettigede dagligvare-, spise- og takeaway-køb

Best Buy-kreditkortet tilbyder 5% tilbage på dagligvarer, spisesteder og takeaway-køb og 2% kontant tilbage på gas og andre køb. Afhængigt af korttypen kan du optjene en bonus, hvis du bruger mere end minimumsgrænsen. For eksempel, hvis du bruger $ 200 på Best Buy, tjener du en bonus på $ 200 i Best Buy-belønningscertifikater. Med Best Buy-kreditkortet behøver du ikke bekymre dig om at betale renter på saldoen, da det er et kreditkort uden gebyr.

My Best Buy-kreditkortet er et glimrende valg for folk, der leder efter et kreditkort med belønninger, der går ud over cash back. Dette kort tilbyder 5% tilbage på kvalificerede køb hos Best Buy og tilbyder fleksible incitamenter som belønningscertifikater. Plus, det tilbyder finansiering med udskudt rente og særlige finansieringsbetingelser. Så hvis du planlægger et stort køb hos Best Buy, er dette det perfekte kort til dig.