Hvilke 3 lydbøger er bedst for dig?

Vi havde en ny konge i år: lydbøger. Det er svært at tro, at selv Hollywood kunne komme tæt på. Der synes at være en ny bestseller hvert år. I de sidste par år har lydbøger været enormt populære. Hvilke lydbøger var de mest populære? Hvad var den bedste lyd, der fik mig til at genoverveje mine læsevaner? Lad os opdage det.

A. Wolf’s “The Amazing Adventures of Peter Rabbit” er en af de første bøger, jeg lyttede i år. Denne bog overraskede mig og var overraskende i betragtning af at jeg ikke er en typisk “hvalp hund” / “hippie-type” gal. Den humoristiske og søde fortællinger af Miss Patilson gjort denne bog sjovt, og jeg har allerede anbefalet det til andre. Selv om det ikke var en skuffelse at blive frataget den charmerende humor og romantik, som A. Wolf brugte i sine tidligere fortællinger, var jeg skuffet over ikke at have haft mulighed for at læse disse historier.

Men lad dig ikke narre af det her. Jeg elskede “The Amazing Adventures of Peter Rabbit”, men det var ikke min yndlingsbog. Hele rollebesætningen af fortællere gjorde det sjovt. Jeg elskede at se karakteren udvikle sig fra sin første optræden til de eventyr, han havde i den sidste bog og podcast. Der er nogle gode fortællinger, hvoraf nogle rørte mit hjerte, selvom de er animerede.

Den næstbedste lydbog af året var faktisk den første jeg lyttede også, der blev fortalt i det virkelige liv. Det var “Det forsvundne pendul”. Selvom jeg normalt ikke kan lide spøgelseshistorier, overbeviste denne mig om at tilføje den til samlingen. Det var en ret følelsesladet oplevelse. Det var især gribende, når vi hører om Audreys brors bortgang, og hvordan han ikke rigtig troede på kræfterne hos de mystiske væsener, han ledte efter. Det var en dejlig fortælling om tab og sorg, der tillod os endelig at komme videre med vores liv.

Årets fjerde historie, Windmills of the Gods, var årets tredjebedste lydbog. Dette er en smukt skrevet fortælling, der er poetisk, poetisk, og har en central karakter, der er både lyrisk såvel som fortryllende. Anneli Rumpus skrev også denne historie. Ligesom Audit i bogens historie er fortælleren drevet af, at hun er en dygtig forfatter. Disse to fortællere var de bedste for mig, og jeg kan varmt anbefale dig at lytte til dem.

Anneli Rumpus skrev også historien “Waters of Sunlight”, som var sæsonens sidste historie. Dette var måske den mest triste af de fire. Men lad det ikke narre dig. Dette er faktisk en påmindelse til os selv om, at vi ikke skal tage livet for alvorligt og bør sætte pris på de små ting. Anneli har sådan en varm stemme, at du bare vil lytte til det næste, hun siger.