Skabelse af velstand og Wealth Management i Australien af oversøiske investeringer

Hvorfor investere udlandet i første omgang?
Der er en række af rigdom oprettelsen muligheder i Australien og mange australske virksomheder investerer oversøisk. Men for at opnå ægte diversificering du skal deltage i de internationale markeder. Hvis du ikke du er kun i 2% af den globale markedspotentiale.
Det betyder, at du går glip af 98% af verdens investeringsmuligheder.
Australien er kun 2% af det globale marked.
Muligheder i forskellige økonomier og virksomheder
Der er mange verden klasse selskaber, der simpelthen ikke eksisterer i Australien, således du er i stand til at drage fordel af deres enorme rigdom management. Tror IBM, Google, General Electric.
Der er også forskellige sektorer, der ikke kan være repræsenteret her i Australien af indenlandske selskaber. Tænk teknologi og biotek. Australien kan ikke have en konkurrencefordel i disse områder. Konkurrencen er meget større i USA og Europa i forhold til Australien.
Vi er alle klar over verdens økonomier dyrker ikke alle på samme tid eller sats. Forskellige omstændigheder forekommer i forskellige økonomier tillade os at ændre vores portefølje mix for at drage fordel af økonomiske kredsløb, fx Japan ville ikke have været en del af din portefølje for de sidste 10 år, men kan meget vel være værd at være en del af din velstandsskabelse proces.
Skam de fattige indbyggere i Japan, som ikke investere oversøiske. De har set deres indenlandske sharemarket falder hele tiden i de sidste 10 år.
Vi er ikke begrænset til vores egen økonomi. Tanken om oversøiske investeringer bliver risikabel har fuldstændig ændret. Hvis du ikke investerer udlandet tager du for meget risiko.
Så hvad er risikoen?
De største risici er at du investerer i gode selskaber men konjunkturerne er langsom eller faldende. Andre indlysende risikoen er valuta.
Hvis du køber udlandet i dag er du omfattet af bevægelser i valuta. Så generelt hvis værdien af den australske dollar falder mod valutaen for din valgte investering derefter værdien af dine internationale investeringer vil stige i australske dollar vilkår. Omvendt, hvis den australske dollar stiger mod valutaen værdien af dine aktier / investeringer vil falde.
Så hvordan kan jeg øge min Wealth Management og investere udlandet?
Der er en række måder, du kan investere oversøisk. Lad os se på hvordan du kan drage fordel af offshore investeringer.
1. købe aktier i australske virksomheder, der investerer i udlandet
Mange australske virksomheder investerer oversøisk. De kan være ved at eksportere eller de kan have kropslighed i et andet land og generere indtægter der.
Investere med australske virksomheder, der leverer internationale virksomheder med produkter fra Australien. Eksempler herpå er BHP, Rio Tinto, aristokrat, CSL. Disse virksomheder og mange flere kan simpelthen købes gennem en mægler her i Australien.
2. Køb International forvaltede fonde
Nogle af de bedste fondsforvaltere i verden er oversøisk (og de er betalt i overensstemmelse hermed). Desværre arbejde ikke verdens bedste i Australien. Du kan drage fordel af deres ekspertise og færdigheder gennem forvaltede fonde. Nogle oversøiske fondsforvaltere har opnået høje afkast uanset markedsvilkårene. Berkshire Hathaway (Warren Buffet) har opnået mere end 20% kommunal sammensatte vækst i de sidste 25 år. Peter Lynch har gjort det samme i de sidste 15 år
De fleste af de store globale institutioner har internationale forvaltede fonde, som gør det muligt at investere udlandet i mange økonomier og sektorer, fx USA energi lagre, fremstilling i Japan, det i Korea. Der er en fond der passer til alle sektorer og alle økonomier. Dette er grunden til, at det betaler sig at forstå økonomier og sektorer du investerer i (eller naturligvis uddelegere det ud til din rådgiver til at hjælpe dig med at træffe valget).
3. købe gennem en australsk børsmægler
Hvis du ønsker at købe direkte aktier udlandet kan du gøre det med en mægler med den australske børs. Dette er ASX verden link service. Der er et par flere detaljer og former at afslutte for at åbne en konto og omkostningerne til at købe og sælge er dyrere end australske aktier. Men når du har en konto, åbne, en andel i en international virksomhed er kun et telefonopkald væk.
4. DIY investering-oprette din egen konto via en institution
Alvorlige rigdom oprettelsen investorer, der ønsker at købe og sælge internationale bestande kan åbne en konto, fx Comsec. Når du har kontoen åbne kan du handle døgnet rundt med et klik på en mus. Handlerne udlignes via en konto, som du nominere.
Der er en hel verden af investere derude – bare ser ikke i din egen baghave.

16 thoughts on “Skabelse af velstand og Wealth Management i Australien af oversøiske investeringer

  1. propecia says:

    A lot of thanks for all your efforts on this site. Gloria loves engaging in investigation and it’s easy to understand why. Almost all know all concerning the dynamic means you give helpful items on the web blog and as well encourage contribution from others on that concern plus our daughter is actually discovering a lot. Have fun with the remaining portion of the new year. You’re the one conducting a good job.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.